Bun venit, Vizitatorule » Login / Inregistrare
Femei Barbati

Termeni si conditii

 

Produsele afisate pe www.vidra-orastie.com sunt comercializare de catre VIDRA COMPANY S.R.L. cod unic de inregistrare RO30607501 cu sediul in Turdas nr. 1A judetul Hunedoara.

 

Informatii despre produse

 

www.vidra-orastie.com va ofera produse de lux de cea mai buna calitate. Aceste produse sunt realizate de VIDRA COMPANY S.R.L. sau sunt achizitionate direct de la alti producatori, case de moda sau distribuitori si beneficiaza de conditiile de garantie oferite de catre acestia in conformitate cu legislatia in vigoare. Principalele caracteristici al produselor comercializate vor fi afisate la fiecare produs. Produsele comercializate de www.vidra-orastie.com sunt confectionate in general din piele naturala, blana naturala de miel sau alte materii prime provenite de la ovine sau bovine.

 

Va informăm că depunem toate eforturile pentru a va prezenta cât mai fidel culorile articolelor prezentate pe pagina de internet sau în catalog. Eventualele diferenţe de culoare ce pot apărea se datorează suporturilor tehnice pe care sunt reprezentate culorile. Nuanţa culorii pe care o vizualizati depinde de specificaţiile tehnice ale monitorului utilizat sau ale produselor şi echipamentelor folosite la tipar.

 

Preturile produselor afisate pot fi schimbate oricand fara notificare. Va rugam verificati pretul produselor inainte de a plasa o comanda. Preturile produselor afisate pe www.vidra-orastie.com contin TVA (taxa pe valoare adaugata).

 

In cazul in care considerati ca aveti nevoie de infomatii suplimentare despre produsele afisate pe www.vidra-orastie.com puteti solicita aceste informatii de la sectiunea contact, prin e-mail la adresa comenzi@vidra-orastie.com sau telefonic la +40 (0) 733 40 40 95.

 

Pentru a putea cumpara unul sau mai multe produse de pe www.vidra-orastie.com nu este necesar sa creati un cont, acesta fiind creat automat in momentul finalizarii comenzii daca ati introdus o adresa de e-mail valida, tot ce trebuie sa faceti ca procedura de cumparare sa fie completa este sa completati campurile obligatorii din formularul afisat. Plasarea unei comenzi reprezinta acordul dumeavastra de a furniza informatii corecte si complete.

 

Modalitati de plata

 

Plata la livrare – ramburs

 

Achitarea contravalorii produselor achizitionate se face la livrare.

 

Pentru sumele încasate fiecare client va primi factură fiscală şi chitanţă în conformitate cu datele furnizate la înregistrare. Dacă doriţi ca factura fiscală să conţină alte date decât cele furnizate de dumneavoastră în momentul efectuării comenzii vă rugăm să specificaţi acest lucru în momentul în care veţi fi sunat pentru confirmare.

 

Transfer bancar

 

In cazul in care optati pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa nu efectuati tranzactia decat dupa primirea acceptului si facturii fiscale prin e-mail din partea reprezentantilor www.vidra-orastie.com. In acest caz livrarea comenzii va fi efectuata doar dupa ce avem confirmarea platii.

 

Datele necesare efectuarii platii prin transfer bancar:

Beneficiar: VIDRA COMPANY S.R.L.

Cont: RO75 WBAN 2511 0000 6150 0142

Banca: Intesa Sanpaolo Bank Orastie

 

La completarea ordinului de plata, la sectiunea explicatii, va rugam sa completati numarul facturii fiscale sau facturii proforma in baza careia veti efectua plata.

 

Dacă doriţi ca factura fiscală să conţină alte date decât cele furnizate de dumneavoastră în momentul efectuării comenzii vă rugăm să specificaţi acest lucru în momentul în care veţi fi sunat pentru confirmarea comenzii.

 

Online PayPal

 

Plata se poate face on-line daca aveti un cont PayPal. Urmariti pasii din formularul de comanda pentru a putea folosi aceasta modalitate de plata.

 

Politica de confidentialitate

 

În conformitate cu prevederile art. 12 din Legea nr. 677/2001, în calitate de persoană vizată va informăm că identitatea operatorului datelor cu caracter personal este VIDRA COMPANY S.R.L. cu notificarea nr. ___. Datele dumneavoastra (datele necesare pentru confirmarea, facturarea si trimiterea comenzii) sunt prelucrate strict în scopul vanzarii, livrarii produselor sau serviciilor comandate de dumneavoastra şi în scopul de a va informa in legatura cu produsele si serviciile oferite si nu vor fi facute publice sau folosite de o a treia parte, in scopuri de marketing, fara consimtamantul dumeavoastra.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la VIDRA COMPANY S.R.L. str. Eroilor, bl B1 parter. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

 

Informatiile si datele pe care le-ati furnizat despre o alta persoana, atunci cand ati facut o comanda, sunt folosite doar pentru a expedia comanda si pentru a va contacta daca este necesar. Nu divulgam aceste informatii nici unei persoane terte (fizica sau juridica), cu exceptia celor necesare pentru a executa comanda sau cele prevazute de lege.

 

Drepturi de autor

 

Continutul site-ului www.vidra-orastie.com este proprietatea VIDRA COMPANY S.R.L. si este protejat de legislatia romaneasca. Folosirea site-ului sau a continutului sau in alte scopuri decat cele personale sau non-comerciale, fara acordul scris al VIDRA COMAPNY S.R.L., este strict interzisa.

 

Clauze finale

 

Termenii si conditiile prezentate mai sus pot fi modificate fara notificare prealabila in concordanta cu legislatia in vigoare. Termenii si conditiile intra in vigoare la momentul publicarii pe www.vidra-orastie.com.

 

Plasarea unei comenzi pe www.vidra-orastie.com reprezinta acceptul dumneavoastra a termenilor si conditiilor de utilizare prezentate mai sus.